5 pasi pe care sa ii urmezi pentru a obtine mobilierul perfect!

 Casa este locul in care iti petreci cel mai mult timp din viata. Daca nu este casa, atunci este biroul. Ceea ce este cert insa, este faptul ca majoritatea dintre noi ne petrecem un timp extrem de mare in interior. Din acest motiv, amenajarile interioare trebuie sa ocupe un loc foarte important in deciziile pe care le luam in legatura cu casa noastra sau cu incaperile pe care trebuie sa le mobilam.

Mobilierul pe care il achizitionam trebuie sa fie confortabil, sa fie rezistent si sa arate cat mai bine, in asa fel incat sa nu fie obositor pentru nicio persoana care il foloseste.

dormitorul andrei

Desi numarul de magazine de mobila este unul impresionant, sunt destul de putine care pot oferi mobilier ce sa se incadreze in absolut fiecare cerinta. Daca iti doresti mobila de buna calitate, indiferent ca vorbim despre mobilierul de bucatarie, cel de living sau cel de dormitor, este bine sa urmezi cativa pasi:

  • Informeaza-te despre modul in care trebuie sa iti mobilezi casa. Ai marele avantaj de a avea la indemana o multime de informatii, care mai de care mai interesante. Exista mii de bloguri destinate amenajarilor interioare, asadar, iti poti face o idee foarte bine conturata despre modul in care trebuie sa arate mobila pe care o cumperi.

  • Alege o firma in care sa ai incredere. Fie ca optezi pentru mobila la comanda sau ca optezi pentru mobila achizitionata dintr-un magazin de prezentare, este bine sa ai incredere totala in magazinul de unde o cumperi. Acesta trebuie sa aiba angajati care sa ofere cat mai multe informatii, sa iti ofere garantie cat mai mare si eventual sa iti ofere transport si montaj.

  • Opteaza pentru mobila la comanda. Desi mobilierul gata construit pe care il gasesti in magazine poate sa arate foarte bine, este mult mai ok sa achizitionezi mobilier la comanda. Motivul este cat se poate de simplu: Acest mobilier iti respecta toate criteriile de calitate si de design, poate sa fie mai ieftin decat cel deja construit si este personalizat. Poti avea garantia ca nu vei mai gasi piesele de mobilier pe care le ai in casa niciunde altundeva.

Pretul este si el un aspect foarte important, insa tine cont de el doar dupa ce ai gasit o firma care sa respecte toate conditiile pe care le impui. Pana la urma, mobila este un element care trebuie sa dureze ani de zile, asadar, nu trebuie sa faci rabat la calitate in detrimentul pretului.