Amenajarea unui dormitor feng shui

Feng shui-ul in dormitor este foarte important si din acest motiv energia chi trebuie sa circule libera. Importanta unui  dormitor feng shui in viata noastra este data de faptul ca cel putin jumatate de viata ne-o petrecem dormind. Iar energia chi in dormitor ne da o stare de relaxare si ne revigoreaza incarcandu-ne cu energie pozitiva.

Pentru a beneficia de energia chi oferita de un dormitor feng shui trebuie sa respectam cateva reguli de baza. Nerespectate aceste reguli, ne vom trezi dimineata mai obositi decat ne-am culcat .

Prima regula este sa nu avem niciun fel de aparat electonic in dormitor. Cel putin cand dormim. Daca nu se poate acest lucru este recomandat ca la culcare sa le scoatem din priza si sa le acoperim cu ceva. Daca picati in capcana dormirii cu televizorul aprins atunci energia chi va va ocoli si va veti trezi obositi si fara pofta de munca.

A doua regula este sa nu aveti oglinzi in doritor. Aviz amatorilor de oglinzi deasupra sau la capul patului. Oglinda in dormitor are efecte energetice care pana la urma distrug viata de cuplu. Asa ca mai bine mutati oglinda pe hol sau in alta camera.

A treia regula este in legatura cu pozitionarea patului. Daca asezati patul astfel incat sa dormiti cu picioarele spre usa, este un lucru nociv pentru energia chi. Este mai grav daca aveti mai multe usi la dormitor. Atunci energia chi poate comunica cu exteriorul dormitorului si se poate altera,  mai ales ca avem si ferestre.

dormitor feng shui sfaturi poze

Sa terminam cu regulile si sa vedem cateva sfaturi date de specialisti pentru a amenaja un dormitor feng shui. Un prim sfat ar fi sa amplasam plante in dormitor. Este important ca plantele sa fie amplasate in ghivece in coltul camerei. Pe timpul noptii o sa simtim o energie pozitiva emanata de aceste flori.

De asemenea un sfat de luat in seama este acela de a nu avea in dormitor acvarii sau vaze cu flori sau orice alt element care contine apa. Apa este nociva pentru energia chi. Daca avem baia aproape de dormior trebuie sa tinem usa inchisa.

Un ultim sfat despre cum sa avem un dormitor feng shui ca la carte este acela de a avea cat mai multa lumina naturala pe timpul zilei. Ferestrele mari sunt recomandate dar lumina solara nu trebuie sa cada direct pe pat deoarece aceste se va supraincarca cu energie iar noaptea si-o va revarsa asupra noastra. Pe timpul noptii este recomandat sa avem ferestrele acoperite pentru a separa intunericul de afara de interiorul dormitorului feg shui.

Acestea au fost cateva reguli si sfaturi pentru un dormitor feng shui amenajat corect. Pentru rezultate cat mai bune va recomand sa apelati la un specialist feng shui.