Cea mai frumoasa culoare pentru living room

Sa vii cu cea mai frumoasa culoare pentru living room poate sa fie cel mai adesea o provocare pentru a obtine un aspect unic pentru acesta. Dar trebuie ca livingul sa primeasca si mai mult caracter pentru corespunde imaginii tale si look-ului tau. Daca nuantele mai neutre sunt o valoare sigura, uneori poti obtine mai multa prospetime prin amenajarea livingului in doua culori, culori inteligente, contemporane si la care nu te-ai gandit de prima data.

Amenajarea linving room-ului in doua culori va transforma radical locul prin cele mai moderene combinatii. Iata cateva sugestii moderne care sa te inspire:

O amenajare in turcoaz si aubergine. Doua culori puternice, culori care se completeaza una pe alta. Turcoazul va veni cu mai multa prospetime si armonie pentru ansamblu.

 O amenajare in roz pastel si taupe. Rozul pastel vine cu o intensitate mai blanda pusa in valoare de un taupe profund. Vei crea in living room cea mai linistitoare atmosfera.

 O amenajare in verde si mov. Aceste doua culori se armonizeaza cu finete si se joca cu cele mai frumoase contraste.

O amenajare in rosu si violet. Rosul va veni sa dinamizeze cu fantezie peretii imbracati in violet.

Kaki si verde. Pentru a te simti ca si in natura in living room si pentru a fi cat mai trendy, mizeaza pe o combinatie de nuante de verde si de kaki.

Rosu si alb. O combinatie clasica deja.

living room frumos

Verde puternic si alb. Verdele puternic, este ideal pentru a pune cel mai bine in valoare peretii albi mult prea cuminti.

 Gri si alb. O combinatie de culori ideala pentru a veni cu originalitate si ritm in living room.

Asadar, dupa cuum puteti vedea, nu prea exista cea mai frumoasa culoare pentru living room. Asta deoarece sunt mai multe culori frumoase care combinate doua cate doua vor da un aspect foarte trendy livingului.