Combinatii de tapet in culori sobre in living room

In fiecare casa culorile sunt cele care dau tonul. Si culorile sobre sunt foarte potrivite deoarece sunt cele care imbraca peretii cu rafinament, si pun in valoare obiectele de decor si accesoriile. Sunt cele care pot crea si unele colturi intime in casa. Si nu, culorile sobre nu sunt trecute. Mai ales daca alegeti sa le combinati cu tapetul.

Negrul se potriveste cu orice tip de tapet, orice nuanta. Mai ales cu albul, un semn de eleganta. Albul si negrul vor veni cu un living room plasat sub semnul desingului. Dar se potriveste de minune si cu tapetul in nuante de rosu, de gri deschis sau de albastru. Si pentru o combinatie inedita alege galbenul canar. Sau auriul pentru un rezultat glamour si baroc.

TAPET LIVING ROOM

Maroul ciocolatiu din living merge de minune cu un tapet verde anason pentru un colt de natrura la tine acasa. Dar si cu albastrul turcoaz pentru o ambianta estivala sau cu portocaliu. Veti obtine un decor in stil retro foarte in voga. Rozul va veni cu un efect clasic dar sic in completarea designului locuintei.tapet roz

Marsala, culoarea anului 2017, un bordo inchis si intens va arata minunat cu un tapet in nuante de naturale de gri cald, taupe sau alb murdar. Sau cu un tapet cu motive florale.

Nuanta de gri inchis din living se potriveste cu un tapet in nuante de taupe, de bleu ciel sau bleumarin.

Verdele inchis se va potrivi de minune cu un tapet in nuante de bej, alb, taupe sau bej.

Asadar ati putut observa ca si culorile sobre ale tapetului va ofera o multime de posibilitati pentru living.