Culori contemporane folosite in dormitor

Ati amenajat dormitorul intr-un stil design si in tendinte? Culorile contemporane sunt in acest caz cele care  vor pune cel mai in bine in valoare decorul. Pentru un stil modern si contemporan, iata care sunt culorile pe care trebuie sa mizati.

Culorile de baza indispensabile. Pentru a sublima un dormitor in stil contemporan, unele culori precum albul, ivoire, metalul sau negrul, raman foarte actuale si sic. Sunt nuante neutre careva vor permite sa faceti cele mai simple asocieri atunci cand vine vorba despre decor.

gri albastru dormitor

Nuantele de taupe sau de gri sunt si ele foarte potrivite. Micile tuse decorative obtinute cu ajutorul pernelor, nuantelor de contrast sau obiectelor de decor va vor pune dormitorul in valoare.

gri dormitor

Culorile in tendinte. Dormitoarele contemporane trebuie sa se imbrace de acum inainte in albastru, mov pruna sau verde. Sunt culori in tendinte, contemporane care vor conferi o adevarata personalitate incaperii. Albastrul este o culoare foarte in voga. Este odihnitoare, este ideala pentru o camera design.dormitor albastru

O alta culoare contemporana potrivita este violetul. Este una din cele mai in voga culori pentru anul 2016. Este o culoare sic si calduroasa si are o multime de nuante din care poti alege. Si contrar ideilor preconcepute si verdele este potrivit pentru un dormitor contemporan.dormitor contemporan violet

Un dormitor contemporan trebuie sa se bazeze si pe cele mai frumoase combinatii de culori. De exemplu un gri va arata minunat alaturide culorile saturate precum portocaliul, albastrul viu sau galbenul.

Violetul si albastrul vor tranforma al dvs dormitor contemporan intr-o incapere zen. Nuantele de pastel sunt cele care vor incanta mereu universul dormitorului. Verdele bronz alaturi de alb va crea un contrast puternic dar si luminozitate.

Asadar, care este culoarea dvs preferata pentru dormitor?