Cum se placheaza gresie si faianta in baie in aceeasi zi

Stiati deja cum se placheaza gresie si faianta dar nu cum o sa va prezint eu !

Cei care stiu cum se placheaza gresie si faianta in baie sunt sigur ca vor surade cand vor citi acest articol. Si surasul lor va fi repede transformat intr-unul amar deoarece le voi dezvalui secretul cel mai bine pazit si anume acela de a va povesti cum se placheaza gresie si faianta dar nu pe decursul mai multor zile ci intr-o singura zi.

Stiu ca poate parea ciudat dar este posibil si o sa va prezint mai jos cum se face. Astfel intr-o singura zi puteti termina de placat o baie cu 25 de mp de gresie si faianta. Chituirea o veti face a doua zi, evident.

Placarea in baie se incepe ca de obicei cu placarea celui de-al doilea rand de faianta. Se placheaza fiecare perete in parte, unul dupa altul, pana se termina de placat cu faianta toti peretii, exceptand primul rand de faianta.

cum se placaheaza cu gresie si faianta baia tutoriale constructii cum placam faianat cum placam faiantaDupa terminarea placarii tuturor peretilor cu faianta se scot profilele pe care s-a placat si care au sustinut primul rand.

Se incepe placarea gresiei in baie, pe diagonala sau normal, pornind de la latura cea mai indepartata de usa. Deci placam primul rand de gresie. Nu inainte de a hidroizola.

cum se placheaza gresie pe diagonala in baie

gresie in baie pe diagonala placare

In timp ce avansam cu placarea primului rand de gresie trebuie sa placam si randul de faianta ramas. Dar pentru a nu apasa peste gresia deja placata suntem nevoiti sa folosim banda adeziva pentru a fixa primul rand de faianta de randurile de sus.

Sunt sigur ca nimeni din cei care stiu cum se placheaza gresie si faianta nu ar dezvalui un astfel de secret dar iata-l dezvaluit.

baie la gata placata cu gresie si faianata model gresie baie doaua culori

Si astfel iata si baia finalizata si chituita, ramanand doar sa fie spalata bine si utilata cu obiectele sanitare aferente. Sper ca ati inteles cum se placheaza gresie si faianta intr-o baie, in acelasi timp, in aceeasi zi. Trebuie doar atentie mare si un spirit inovativ care sa va faca sa improvizati dar fara a face rabat de la calitate.