Dormitorul perfect pentru copii

Copiii sunt foarte pretentiosi cand vine vorba de amenajari dormitor si de aceea trebuie sa aveti mare grija cand le amenajati dormitorul. De multe ori ei vor spune in prima instanta ca le place dar dupa catva timp s-ar putea sa va treziti ca nu le mai place dormitorul recent amenajat. Si credem ca stiti cat de greu se amenajeaza un dormitor, cat praf si, desigur, o cheltuiala destul de importanta.

Asadar noi credem ca cele cateva sfaturi pe care le vom prezenta mai jos vor face lumina si va vor arata cum sa amenajati dormitorul copiilor.

– Nu trebuie sa va placa dumneavoastra. De veti porni de la aceasta premisa nu veti face altceva decat sa va infuriati copiii. Ei vor refuza din start sa va urmeze gusturile in materie de amenajari interioare. Mai bine ii lasati pe ei sa isi expuna ideile si daca sunt prea ciudate incercati, incetisor, sa ii faceti sa cedeze si sa ajustati oarecum aspectul dormitorului. Nu va arata precum ati spera dar nici nu va fi un decor din desene animate.

– Lumina naturala in exces. Da, copiilor le place lumina. Din acest motiv trebuie sa le amenajati dormitorul intr-o camera luminoasa de unde sa poata sa isi odihneasca privirea uitandu-se la peisajele de afara.

– Baia sa fie aproape. Copiii sunt copii si din acest motiv trebuie ca baia sa fie amplasata cat mai aproape de dormitorul acestora.

– Mobilier ergonomic. Da, mobilierul din dormitorul copiilor trebuie adaptat varstei lor si trebuie sa fie ergonomic.

blue dormitorr copii

Tineti cont de sfaturile acestea si veti avea copiii foarte multumiti dupa ce le veti amenaja dormitorul.