Doua idei de decorare bucatarie pentru 2018

Va prezentam doua idei de decorare bucatarie viabile in acest an. Auzim de multe ori, cand vine vorba de a decora bucataria, cum ca functionalitatea trebuie sa fie mai importanta decat aspectul. Poate este adevarat. Insa este corect sa ne desfasuram activitatea intr-o bucatarie rece, neprimitoare? Mai ales ca restul casei este decorat corespunzator, in ton cu personalitatea si simtamintele noastre.

Decorare bucatarie bisto

decorare bucatarie bistro

Presupun ca ati luat cina macar o data la un bistro. Daca nu ati fost va recomand sa mergeti cel putin o data la doua saptamani. Intr-un bistro o sa regasim confortul si atmosfera familiara de acasa pe care va trebui sa le savauram cu ceilalti comeseni, bistro fiind totusi un loc public.

Intr-o bucatarie amenajata stil bistro nu este nevoie de multe piese de mobilier si nu se pierde mult timp cu schimbarea decorului bucatariei.

Decorare bucatarie total alb

bucatarie decorata alb

Culoarea alb, in bucatarii, este ceva obisnuit. Incercati sa decorati bucataria total alb. Corpurile de mobilier, masa si scaunele, usa si ferestrele sa fie albe. Pe deasupra amenajati cu faianta de culoarea alb. Cautati si cumparati electrocasnice de culoare alb si astfel o sa definitivati o amenajare bucatarie perfect alba. Pentru a delimita spatiul vizual dintre tavan si podea puteti placa pardoseala cu parchet sau gresie intr-o nuanta naturala dar nu stridenta.

Ca si un truc pe 2018, pentru a da o nota de unicitate bucatariei, asezati pe masa un vas plin cu fructe exotice si cat mai colorate sau cateva flori intr-o vaza. Acest vas va crea punctul vizual focal care va iesi in evidenta si va defini bucataria total alba.