Doua stiluri de bai mici folosite in amenajari

Multe bai mici nu sunt amenajate pentru a isi arata adevaratul potential si din acest motiv astazi va prezint doua stiluri de amenajari interioare a bailor mici, stiluri foarte cunoscute si folosite in anul 2016.

Cele mai multe bai mici sunt alcatuite din modele de faianta in doua culori. De obicei se folosesc culori care sa contrasteze puternic, cum ar fi faianta rosu si alb, faianta alb si negru, sau albastru si rosu. Totusi, pentru a avea o baie mica, nu trebuie abuzat de aceste culori care sunt deloc potrivite pentru a amenaja bai mici, si din acest motiv va prezint astazi doua idei de amenajare a bailor mici.

Amenajare baie cu faianta alb cu negru stil sah. Acest stil de amenajare este destinat in special pentru bai mici, datorita faptului ca maresc artificial incaperea, cel putin vizual, si sunt si culori de faianta deloc obositoare, chiar placute ochilor. Un designer in amenajari interioare bai va va propune cu siguranta acest stil, in cazul in care vreti sa amenajati o baie mica.modele de bai mici cu faianta in sah

Fiind o baie mica, la acest model de faianta nu este necesar nici placarea de brauri din faianta si nici aplicarea vreunui decor din faianta. Totul este simplu si tocmai aceasta simplitate defineste baile mici.

Amenajare baie cu faianta vernil cu alb. Model de faianta nou la un pret destul de bun. Intr-o mica baie aceasta faianta se poate placa atat pe verticala cat si pe orizontala. Pentru efectul de marire a acestei bai mici se recomanda placarea faiantei vernil la partea de jos sau placarea in sah. Cateva decoruri sunt admise.bai mici amenajate modern

Indiferent ce stil de amenajare o sa folositi pentru baie, este destul de indicat sa masurati baile inainte pentru a vedea daca se incadreaza placile de faianta pe pereti pentru ca nimic nu este mai inestetic decat bai mici placate cu faianta care nu este intreaga sau este prea mica la latime.