Idei amenajari dormitoare in culori vesele

Copiii iubesc culori vii si vesele, iar acesta este cel mai bun motiv pentru a crea la ei in dormitor un curcubeu de culori cat mai atractive si mai stimulante. Numeroase studii au demonstrat faptul ca bebelusii sau copiii sunt foarte receptivi la nuantele vesele. Alegerea culorii pentru dormitor este un lucru primordial deoarece este cea care va defini ambianta generala a dormitorului pentru copii. Si daca vei alege culorile vesele dormitorul va deveni mai dinamic, mai creativ si mai stimulant.

Sa vedem cu ce culori vesele se pot amenaja domitoarele pentru copii.

Culoarea rosu. Rosul este o culoare calda si dinamica prin excelenta. Poate sa ocupe un loc foarte important in decor, trebuie doar sa indraznesti. Cei mai tematori pot miza pe tuse de culoare si pe accesorii rosii.

Culoarea violet. Violetul va veni cu o latura mai sic pentru dormitorul copilului. Vei crea in dormitor cu ajutorul lui un univers magic, de ordinul fantasticului.

violet

Culoarea roz. Rozul poate sa fie copilaresc, glamour sau sic. Poti miza fie pe rozul pudrat care vine cu un aspect mai clasic sau pe cel mai viu si mai vesel, foarte girly.

 dormitor copii peretii bleo marin

Culoarea albastru. Albastrul are numeroase nuante vesele, de la turcoaz, la bleu ciel si se poate adapta tuturor gusturilor si stilurilor de amenajari.

dormitor albastru mansarda

Culoarea verde. Verdele vine cu o nota de prospetime pentru dormitor. Copilul se va simti ca in natura. In plus, este o culoare foarte stimulanta. Verdele anason arata foarte bine alaturi de bej.

copii dormitor

Culoarea portocaliu. Portocaliul este combinatia de portocaliu si galben este cea mai potrivita pentru un dormitor pentru copii vesel si plin de dinamism.

portocaliu verde copii

Asadar ati vazut care sunt culorile preferate de copii. Nu mai ramane decat sa le combinati astfel incat sa obtineti un dormitor care sa fie pe plac copiilor. Si nu uitati ca designul trebuie facut in functie de gusturile lor si s-ar putea ca rezultatul final sa vi se para cam strident. Dar culorile vesele folosite in dormitor nu fac decat sa va faca copii mai dinamici si mai fericiti. Si asta este probabil si scopul amenajarii dormitorului.