Idei amenajari fatade de case. Stiluri superbe la tara.

Fatada casei reprezinta cea mai rapida modalitate de a pune in valoare atractia vizuala a casei tale. Diferitele armonii de culori pot pune cel mai bine in valoare fatadele caselor de la tara.
Pentru o casa de la tara cosy, mizeaza pe nuante de gri pal calduros. Dar si pe nuante de albastru sau verde pline de prospetime puse in valoare de portocaliu, o culoare minunata si complementara.
Fatada casei tale de la tara trebuie sa se inspire neaparat din natura. Se va armoniza minunat cu mediul din jur. O nuanta de verde care ne duce cu gandul la muschi sau rosul brun sunt cele mai potrivite.fatada casa etaj

Daca vrei sa te simti la casa de la tara ca si intr-un paradis bucolic, nuanta de galben miere, foarte luminoasa este cea mai potrivita. Ne duce cu gandul la campurile cu grau auriu. Fierul forjat va veni cu o nota de rafinament in plus.

fatada casa la tara alba

Te poti juca si cu nuantele naturale, care vor veni pentru casa ta de la tara cu un farmec rafinat. Un gri mai deschis poate sa fie cel mai bine pus in valoare de un gri mai calduros. Dar si albastrul inchis mai fumé poate sa puna cel mai bine in valoare atractia vizuala de o eleganta armonioasa.fatade foto

Nuantele de maro bogat pot sa contrasteze foarte bine cu o nuanta de bej mai deschisa, dar calduroasa. Bejurile cremoase ne duc cu gandul la cele mai frumoase peisaje si ne vor conferi cele mai frumoase fatade de case. Portocaliul poate sa creeze cea mai atragatoare ambianta dar si cea mai calduroasa.