Idei inedite de placare faianta. Stil zid, in sah sau pe diagonala

Sa te simti bine la tine acasa este o intreaga arta

Probabil ati vazut zeci de idei de aranjare a gresiei in moduri inedite dar despre faianta nu pomeneste nimeni? Chiar nu putem gasi diferite stiluri de placare a faiantei care sa surprinda si sa epateze ? Cum sa nu, cititi articolul acesta pentru a afla !

Ideile de placare faianta inedite sunt cele care vor personaliza foarte bine interiorul casei dumneavoastra. Exista numeroase posibilitati de personaliza faianta faianta din baie sau din bucatarie. Placarea cu faianta poate sa fie deci ludica dar si estetica. Rolul sau este esential insa pentru a echilibra liniile si pentru a participa la armonia incaperilor din casa.

Ce ati spune de unele idei de placare a faiantei mai inedite?

Aveti impresia ca unele incaperi din casa sunt mult prea mici sau inguste? Placarea pe diagonala a faiantei este cea care va conferi impresia ca ati impins peretii mai in spate. Placarea pe diagonala asigura cel mai frumos efect decorativ baie sau in bucatarie. Este o alternativa ideala la placarea dreapta traditionala. In plus incaperea respectiva va avea datorita placarii pe diagonala un efect mult mai contemporan. Cu ea puteti disimula si unele imperfectiuni ale incaperii.

baia faianta diagonala

Stilul de placare sah este bazat pe o alteranta de motive si/sau culori. Este un stil mai particular care raspunde mai multor nevoi de estetica si decor. Exista o multitudine de combinatii posibile dar cea mai clasica consta in a alterna albul si negrul. Combinatia de faianta poate sa fie bazata pe culori sau pe motive. Placarea in stil sah poate sa se faca cu o faianta uni sau cu una multicolora. Puteti combina culorile la alegere in functie de gusturi.

baie alb negru stil sah

Placarea faianta stil zid este cea care va veni cu o tusa de design foarte rafinata pentru casa dumneavoastra. Interiorul casei  va fi foarte original.

stil zid faianta
Asadar puteti alege unul din stilurile inedite prezentate mai sus in functie de propriile gusturi, de estetism, de sensibilitate sau de felul in care apreciati armonia formelor.