Materiale de constructii ieftine pentru casa sigura?

Constructia unei case de la A la Z este o etapa importanta din viata fiecarui om. In Romania este de mult impamantenita ideea ca cine in viata nu construieste o casa inseamna ca nu a realizat nimic. Noi am updata putin aceasta vorba veche, mai ales ca foarte multa populatie locuieste la apartament si neuitandu-i pe cei care cumpara de-a gata apartamente si case spunem ca vorba veche din popor ar trebui sa sune cam asa : Cine in viata nu construieste sau renoveaza o locuinta inseamna ca este sortit ca pe veci sa stea in chirie !

Dar sa nu intram prea adanc in aceste vorbe cu talc ci sa trecem direct la subiectul din titlu. Este vorba despre cum sa cumparam si sa folosim anumite materiale de constructii ieftine si mai ales cand sa le folosim.

Este deja un trend ca oamenii sa caute doar preturile mici, iar daca deasupra mai scrie mare, cu litere rosii, REDUCERE, multi dau navala si cumpara orice, oricat si fara sa mai se uite in alta parte.

Este o boala generala asta dar cati dintre dvs. stiu ca reducerile afisate sunt doar mesaje mincinoase, menite sa va stimuleze creierul sa nu mai gandeasca logic.

La fel se intampla si in constructii si amenajari, cu aceste reduceri. Mult praf dar economii mai deloc. De ce ? De ce nimeni nu se prinde ?

In primul rand magazinele stiu ca in afara de meseriasi este putin probabil ca o persoana sa intre a doua oara intr-un astfel de magazin de materisle de constructii. Cel putin in decursul a un an de zile. Si uite asa, cand dvs. vedeti un model de gresie care este la promotie noi vedem ca acesta a mai crescut cu 2-3 lei pe mp.

Intr-adevar sunt si promotii adevarate. Dar acestea se rezuma la cateva lichidari de stoc sau la reducerea a catorva procente din pret. Mai mult costa tiparirea pancardei decat reducerea acordata in sine.

Si atunci cum sa mai construim cu materiale ieftine daca, intr-un final, vor fi tot scumpe ? Mai exista oare materiale de constructii ieftine si bune ?

Cam multe intrebari pentru un singur articol. Dar raspunsul poate fi oarecum subiectiv. Mai ales ca noi recomandam intotdeauna materiale de constructii de calitate. Nu sustinem promotiile mincinoase si nici materialele prea ieftine. Ramane ca si dvs. sa alegeti caliatea refuzand materiale de constructii ieftine si dubiose si cumparand materiale cu preturi decente si care va vor garanta durabilitatea casei.