Modele placi faianta decor baie

De ce placi de faianta cu decor in baie ?

Nicio baie nu este frumoasa daca nu are macar o placa de faianta decor. Decorurile sunt placi de faianta la aceeasi dimensiune cu placile de faianta dar care au imprimate pe suprafata acestora diverse desene, flori, animale sau linii abstracte.

Pentru a avea o baie faina, infrumusetata cu decoruri de caliate va prezentam patru pieste de decor baie foarte frumoase si fabricate de o firma de renume.

decor baie trandafiri

Acest decor poate fi placat in baie atat pe verticala cat si pe orizontala. In combinatie cu modele de faianta inchise de culoare maro sau gri, acest decor baie face diferenta si da baii acea nota de eleganta si rafinament de care suntem mandri.

decor baie flori

Incredibil acest decor baie ce prezinta cateva floricele dragute. Un model de faianta neagra la care se asorteaza acest tip de decor, nu poate da gres in amenajarea baii.

decor baie tapet

Un model de decor ce ne duce cu gandul la tapet. De fapt chiar are niste striatii care sunt foarte placute la atingere. Acest model de decor baie se poate incadra perfect in baile amenajate cu faianta alb cu negru, sau doar in culoarea alb sau doar in culoarea negru.

decor baie auriu cu crem de lux

Si iata si vedeta acestui articol si anume acest model de decor pentru baie. Combinatia de crem si auriu ,dar nu numai aceste culori, il face un model de decor potrivit pentru o gama larga de modele de faianta pentru baie.