O colectie de tutoriale despre constructii. Cum sa fii meserias la tine acasa !

Tutoriale constructii utile tuturor. Multe filmulete sau tutoriale despre constructii probabil ati vazut. Dar le intelegeti? Alegeti sa construiti informandu-va dinainte despre cum este corect. Selectati dintre legaturile de mai jos ce tutorial din constructii doriti sa accesati :

O sa aflati toate etapele placarii cu gresie prezentate in ordinea efectuarii lor. Fiecare etapa va fi explicata astfel incat sa va puteti placa singuri baia, bucataria sau holul cu gresie.

Un articol foarte util despre cum trebuie sa facem pentru a turna o sapa din ciment si nisip.

Este simplu de aplicat tinci, mai ales daca respectati pasii descrisi in tutorial. Aplicati tinciul pe pereti numai daca stiti cum se face, ce pasi trebuie urmati iar acest lucru este explicat in tutorial.

Fie ca avem de lipit polistiren extrudat sau polistiren expandat pe un tavan din OSB trebuie sa stim cum se lipeste si ce materiale sunt necesare. In acest tutorial o sa vedeti foarte clar cum se lipeste, ce materiale sunt necesare precum si imagini explicite cu pasii care trebuie urmati.

La tara nu exista canalizare si de aceea trebuie sa facem fosa in curte. Aflati aici cum se construieste fosa repede si corect.

Este simplu de turnat sapa autonivelanta dar trebuie respectate cu strictete unele cerinte. Asigurati-va ca stiti cum se toarna sapa inainte de a face greseli. Astfel o sa deveniti un as in constructii .

Tapetul este din ce in ce mai prezent in casele noastre. Multi ar vrea sa lipeasca ei singuri tapet pe pereti, fara sa mai apeleze la profesionisti. Este mai economic si foarte usor de lipit.

Multi dintre noi avem probleme cand renovam o casa veche care nu a mai fost zugravita de ani buni. In acest tutorial vom afla cum se curata varul vechi de pe tavan si pereti.

Un clip foarte util celor ce vor sa varuiasca cu var clasic stins in apa.

Este esential sa izolam cu vata minerala sau de sticla tavanele si peretii din rigips corect. Aflati cum se face izolatia cu vata corect.

O modalitate mai comoda de a placa gresie, fara de a decoperta gresia veche este aceea de a placa gresie peste gresie. Aflati cum se procedeaza si care sunt avantajele.

Desi este foarte usor sa placam polistiren, trebuie sa fim siguri ca respectam tehnicile recomandate. Asa ca fie placam polistiren pe fatada, pe un tavan sau pe peretii din interior, este musai sa stim cum se placheaza corect polistirenul.

Ramai conectat cu noi, urmeaza sa mai pubilcam si alte tutoriale despre constructii.