Scule electrice indispensabile pentru amenajari interioare

In momentul in care v-ati hotarat sa va apucati de treaba, poate si datorita tutorialelor despre constructii si amenajari de pe ConstructPedia, este foarte important sa aveti sculele si uneltele necesare la indemana. Fara scule electrice si unelte nu puteti face nimic si trebuie sa apelati la profesionisti.

Astazi vom prezenta cele mai importante scule electrice pe care nu trebuie sa le neglijati pentru  ca sunt indispensabile. Titlurile ingrosate sunt linkuri catre magazine online care le comercializeaza la preturi rezonabile. Va recomandam sa cumparati online nu doar scule electrice pentru constructii ci si alte lucruri pentru ca este mai ieftin, mai rapid, mai sigur si mai comod, desigur.

Masina de infiletat. Nu trebuie sa fie mare si nici profesionala. Cu ea ar trebui sa puteti da gauri medii in lemn si fier, sa infiletati suruburi in rigips, PAL, OSB, mobilier sau chiar sa o folositi la amestecarea adezivilor si gleturilor daca ii atasati un mixer. Nu trebuie fortata prea tare deoarece pentru operatiunile mai grele exista alte scule.

Ciocanul rotopercutor. Cu aceasta scula puteti face ceea ce nu poate masina de infiletat. Puteti da gauri mari, puteti construi pereti din rigips sau puteti sparge cu dalta betonul. Si cu aceasta scula este posibil sa amestecati materialele cu un mixer atasat.

Polizorul unghiular. Sau mai este cunoscut dupa denumirea de flex. Se gaseste la dimensiuni variate de la flexuri mici pana la flexuri foarte mari. Cel mai bine ar fi sa cumparati un flex mic pentru ca este foarte util in gospodarie. Daca ii atasati discul potrivit puteti taia fier, beton, placi de ceramica, puteti slefui lemn sau fier etc.

Masina de slefuit. Este o scula electrica foarte utila. In anul 2015  nu se mai slefuieste gletul manual. Cu o masina de slefuit medie ca si pret puteti obtine pereti foarte fini chiar si gletuiti mai grosolan.

Ferastarul pendular. Mai este cunoscut dupa denumirea de soricel. Pentru taiat parchet, scanduri sau placaje este scula ideala. Cu panza potrivita il puteti folosi si la taiere de aluminiu sau chiar si fier.

Laserul. Zilele in care foloseam furtunul de nivel pentru a face tavane din rigips, pentru a placa faianta si pentru alte lucrari din constructii ce necesita precizie au cam apus. Laserul poate inlocui cu succes furtunul de nivel. Se gasesc sute de modele de lasere de nivel de mai multe marimi. Un laser micut, de hobby, de cateva sute de lei este tot ce va trebuie.

Cam acestea sunt principalele scule electrice necesare pentru a lucra in amenajari interioare. Pentru a trece la un nivel profesionist lista trebuie marita si upgradata destul de mult. Daca sunteti incepator cu aceste scule electrice va puteti face treaba lejer, fara sa mai apelati la profesionisti. Totusi, va recomandam sa lucrati cu atentie si sa purtati echipamentul de protectie sugerat de producatorul fiecarei scule.